Pleroma se lansează online

Jurnalul teologic Pleroma se lansează în variantă digitală. Pe aces site puteţi vedea cuprinsul tuturor numerelor apărute de-a lungul celor 10 ani (1999-2008) de la publicarea primului număr.

Alegeţi din dreapta numărul dorit şi daţi click pe titlul articolului. Documentul PDF se va deschide în aceeaşi fereastră.

Dacă doriţi să deschideţi documentul în altă fereastră, daţi “click dreapta” pe titlul unui articol şi alegeţi (în funcţie de browser) să-l deschideţi ca fereastră nouă.

coperta1

Căutări

Puteţi face căutări cu ajutorul unor cuvinte-cheie, introducându-le în câmpul “search” din dreapta sus.

Fiecare fişier PDF este “searchable”, deci puteţi face căutări şi în corpul articolelor, dar numai după ce aţi deschis documentul.

Pleroma şi Legea dreptului de autor

Folosiţi materialele descărcate în mod responsabil! Nu le multiplicaţi şi nu le postaţi pe alte site-uri/bloguri fără permisiunea redacţiei sau a autorilor.

Orice articol trebuie atribuit conform normelor academice!

7 Responses to “Pleroma se lansează online”

  1. Theo Says:

    Felicitari!

    Am gasit in dreapta indexul unde este afisat anul si numarul, exista posibilitatea de a vedea temele din aceste caiete fara a le deschide pe fiecare separat?

  2. vaisamar Says:

    Deocamdată nu există. Cred însă că vom face cândva o grupare tematică. Adică art. de biblice vor fi puse într-o secţiune, pe cărţi sau alte criterii, iar cele de istorie etc. vor fi de asemenea clasificate pe teme. Dar pentru asta avem nevoie de timp. Şi din păcate acesta ne cam lipseşte la toţi. Mă refer la cei de la ITP. Vom încerca totuşi o colaborare cu un student.

  3. Vasi Says:

    Felicitari pentru aceasta initiativa tuturor care au contribuit la ea. este de un real ajutor.
    Multumiri!!!

  4. claudiu dobra Says:

    In sfarsit ati reusit si voi. E bine ca pana la urma acest site a luat fiinta.

  5. Bookworm Says:

    Celelalte numere (indexul lor) când vor fi disponibile?

Leave a comment